ZAPYTANIE OFERTOWE NR 6/2021

 

 

Dotyczy: sukcesywnych dostaw artykułów spożywczych w wyszczególnionych grupach żywnościowych do Szkoły Podstawowej Nr 37 w Szczecinie, przy ul. Lucjana Rydla, 70-783 Szczecin oraz Zofii Nałkowskiej 33, 70-785 Szczecin.

I . ZAMAWIAJĄCY

Gmina Miasto Szczecin, Plac Armii Krajowej 1, 70-456 Szczecin, NIP 8510309410

Szkoła Podstawowa Nr 37 im. kpt. ż. w. Antoniego Ledóchowskiego w Szczecinie

ul. Lucjana Rydla 6, 70-783 Szczecin oraz ul. Zofii Nałkowskiej 33, 70-785 Szczecin.

Zapraszam do złożenia oferty na ww. zadanie. Postępowanie jest prowadzone na podstawie art. 4 pkt 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo Zamówień Publicznych oraz na podstawie § 11 ust. 4 pkt 1 załącznika nr 1 do Zarządzenia Nr 303/16 Prezydenta Miasta Szczecina z dnia 28 lipca 2016r. w sprawie zasad wykonywania w Urzędzie Miasta Szczecin i jednostkach organizacyjnych Gminy Miasto Szczecin ustawy Prawo zamówień publicznych oraz Regulaminu Pracy Komisji Przetargowej Urzędu Miasta Szczecin (zm. Zarządzenie nr 14/19 Prezydenta Miasta Szczecin z dnia 14 stycznia 2019r. oraz Zarządzenie nr 320/19 Prezydenta Miasta Szczecin z dnia 24 lipca 2019r.)

II. OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

  1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych w wyszczególnionych poniżej grupach żywnościowych w okresie od 01.01.2022r. do 30.06.2022r. do Szkoły Podstawowej Nr 37 im. kpt. ż. w. Antoniego Ledóchowskiego w Szczecinie przy ul. Lucjana Rydla, 70-783 Szczecin oraz ul. Zofii Nałkowskiej 33, 70-785 Szczecin.


 

  1.  

Grupa I

wg CPV: 01121000-1-01133000-8

WARZYWA, OWOCE I KISZONKI

  1.  

Grupa II

wg CPV: 15100000-9-151317002

PRODUKTY ZWIERZĘCE, MIĘSO I PRODUKTY MIĘSNE

  1.  

Grupa III

Grupa IV

wg CPV: 1580000-1-15982200-7 wg CPV: 15300000-1-15333000-1

NAPOJE

WARZYWA, OWOCE I PRODUKTY PRZETWORZONE

  1.  

Grupa V

Grupa VI Grupa VII

wg CPV: 03140000-3

wg CPV: 15600000-4-15620000-2

wg CPV: 15400000-2-15431200-0

JAJA,

PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA

OLEJE I TŁUSZCZE

  1.  

Grupa VIII

wg CPV: 15300000-1-1533000-1

WARZYWA, OWOCE I PRODUKTY PRZETWORZONE (MROŻONKI)

  1.  

Grupa IX

wg CPV: 15800000-6-15899000-6

RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE

  1.  

Grupa X

wg CPV: 15850000-1

PRODUKTY SPOŻYWCZE – GARMAŻERKA

  1.  

Grupa XI

wg CPV: 15500000-3-15555200-5

PRODUKTY MLECZARSKIE

  1.  

Grupa XII

wg CPV: 15200000-0-15200000-0

RYBY MROŻONE I PRZETWORZONE


 

  1. Dopuszcza się produkty równoważne w stosunku do przywołanych w załączniku Nr 1 do opisu przedmiotu zamówienia . Produkt równoważny zgodnie ze swoją definicją musi posiadać parametry nie gorsze niż produkt wskazany przykładowo przez Zamawiającego. Wykonawca może zaproponować produkt o innej nazwie pod warunkiem, że będzie posiadał takie same walory smakowe i jakościowe co podany przykładowy.

  2. Poszczególne dostawy będą realizowane sukcesywnie w okresie obowiązywania Umowy zgodnie z zapisami Umowy która stanowi załącznik nr 4 do niniejszego zapytania.

  3. W uzasadnionych przypadkach Zamawiający może przed upływem terminu składania ofert zmienić treść zapytania ofertowego. Dokonaną zmianę zapytania ofertowego Zamawiający przekazuje niezwłocznie wszystkim Wykonawcom, którym przekazano zapytanie ofertowe jeżeli zapytanie jest udostępnione na stronie internetowej, zamieszcza ją także na tej stronie.

  4. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych, tzn. na jedną grupę lub więcej. Do każdej grupy należy złożyć oddzielną ofertę cenową (załącznik nr 2).

  5. Wykonawca jest związany ofertą 30 dni od daty złożenia oferty.

III. OPIS SPOSOBU PRZYGOTOWANIA OFERTY

Dokumenty, które należy dostarczyć do Zamawiającego:

 

  1. Oferta cenowa (zał. nr 2),

 

 Oferta cenowa powinna być:

  1. Opatrzona pieczątką firmową;

  2. Posiadać datę sporządzenia

  3. Podpisana czytelnie przez wykonawcę.

Oferta powinna zawierać:

  1. Wartość oferty (wartość netto, brutto) w podziale na pozycje wymienione w formularzu ofertowym;

  2. Adres lub siedzibę oferenta, numer telefonu, numer NIP.

IV.  MIEJSCE ORAZ TERMIN SKŁADANIA OFERT

  1. Termin złożenia oferty: do 10.12.2021r. do godziny 12:00

  2. Ofertę sporządzoną w języku polskim zawierającą pełną nazwę oferenta, adres lub siedzibę oferenta, numer telefonu, numer NIP, cenę przedmiotu zamówienia prosimy składać na piśmie w siedzibie Zamawiającego w sekretariacie Szkoły Podstawowej Nr 37 w Szczecinie ul. Rydla 6 lub przesłać na adres e-mail: b.zielinska@sp37.szczecin.pl

  3. Oferty przesłane po terminie nie będą rozpatrywane.

  4. Oferent może przed upływem terminu składania ofert może zmienić lub wycofać ofertę.

  5. W toku badania i oceny ofert Zamawiający może żądać od oferentów wyjaśnień dotyczących treści złożonych ofert.

  6. Zapytanie ofertowe zamieszczono na stronie:  www.sp37.bipszczecin.pl

V. OCENA OFERT

Jedyne kryterium stanowi cena, której waga wynosi 100 %.

Cena artykułów żywnościowych, wskazanych załącznikami nr 2 do ZO powinna zawierać:

1.    koszt towaru
2.    koszt opakowania
3.    koszt dostawy do zamawiającego

VI. INFORMACJE DOTYCZĄCE WYBORU NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY

O wyborze najkorzystniejszej oferty Zamawiający zawiadomi Oferentów drogą elektroniczną najpóźniej do dnia 15.12.2021r.

VII. DODATKOWE INFORMACJE

Dodatkowych informacji udziela Pani Bogusława Zielińska pod numerem telefonu (91) 466 84 73 oraz adresem e-mail: b.zielinska@sp37.szczecin.pl.


 

Zamawiający

Dyrektor Szkoły

Janusz Cymerman


 


 


 

Załączniki do niniejszego ZO.

1. Opis przedmiotu zamówienia – załącznik nr 1

2. Oferty cenowe w poszczególnych grupach – załącznik nr 2

3. Oświadczenie o spełnianiu warunków w postępowaniu.

 

metryka

Wytworzył Data utworzenia Data ostatniej zmiany Liczba odsłon
sp37@miasto.szczecin.pl 26/11/2021 - 10:48 30/11/2021 - 11:17 94

Rejestr Zmian

Zmiana Autor Status
30/11/2021 - 11:17 sp37@miasto.szczecin.pl Opublikowany
26/11/2021 - 10:48 sp37@miasto.szczecin.pl Opublikowany